Diagnostica AS

 

Adresseinformasjon:

Diagnostica AS

Østre Aker vei 19

0581 Oslo

 

T: (+47) 2292 4000

F: (+47) 2292 4009

Epost: post@spirare.com

 

Org.nr. 994265954

Vi hjelper deg finne
løsningen som passer ditt behov.

Diagnostica AS (etbl. 1983) er en norsk produsent av PC-basert spirometri, EKG og 24-timers blodtrykk. Vi var den første leverandøren i Norge som leverte enkle spirometer for bruk på legekontor når dette ble utviklet tidlig på 80-tallet. I 1994 lanserte vi den første versjon av Spirare, et spirometri-program som raskt ble populært og fikk stor utbredelse i Skandinavia. I 2007 kjøpte vi opp den norske EKG-

produsenten MedIT, og vi tok skrittet til å levere et fullverdig PC-basert kardiovaskulært system. Design, utvikling, support og service drives fra vårt hovedkontor i Oslo.

 

Produktfilosofi

Diagnostica designer og utvikler digitale diagnostiske systemer som er arbeidsbesparende og kan integreres med elektroniske pasientjournalsystemer. Systemene kan enkelt tilpasses små og store nettverk, nettverksinstallasjon, og installasjon i onlinemiljø, Citrix eller VPN-løsninger.

Diagnostica jobber med strategiske partnere for å sikre at kundene får en komplett, veltestet og høykvalitets diagnostisk løsning. Diagnostica yter support for sine produkter gjennom partnere til akuttmottak, offshore-sektor, sykehus, bedriftshelsetjenester og allmennpraksiser.

 

Kvalitetskontroll

Diagnosticas utviklingsprosess er veldokumentert, og er i overensstemmelse med gjeldende kvalitetsstandarder innen vårt driftsområde.

 

Medarbeidere

Thanks! Message sent.