Planlegger du å outsource server-driften?


Mange ser fordelene med å overlate drift av IT-tjenester til en ekstern leverandør, og dermed slippe ansvar for backup, vedlikehold av server osv. Det er i så fall viktig å huske på at ikke bare journalsystem og administrative tjenester skal settes ut, men at også diagnostiske systemer må følge med på lasset. Det innebærer at man må få til kommunikasjon mellom måleinstrumenter (som nødvendigvis må befinne seg på legekontoret), og systemer som kjører på driftpartnerens server. Problemet lar seg som regel løse, men det kan fort påløpe kostnader som følge av tekniske utfordringer underveis. Snakk gjerne med Diagnostica dersom du vurderer å flytte IT-drift ut av huset, slik at vi kan få avklart hva som kreves for å få Spirare til å fungere i det nye driftsmiljøet.


© 2019 Diagnostica AS , Østre Aker vei 19, 0581 Oslo 

Tlf: (+47) 2292 4000     E-post: Spirare@spirare.com