Hvordan skjule måleresultatet i display i ABPM


Slik fjerner du blodtrykksverdiene fra displayet

Åpne Spirare. Trykk F10 på tastaturet. Let deg frem til «Blodtrykk» i menyen til venstre, og velg protokoll. Fjern haken. (se bilde fra konfigurasjon over).

Hvorfor er ikke dette standard innstilling, lurer du? Fordi den som klargjør pasienten for 24-timers måling, og trykker på startknappen for gjøre den godkjente kontormålingen som aktiverer protokollen, må passe på å se i displayet etter ERROR melding (og et siffer fra 1-9), eller andre tegn til at apparatet ikke har målt blodtrykket. Hvis noe går galt må man prøve igjen.

Slik starter du 24-timers målingen når måleresultatet er skjult

Det er i grunnen helt likt. Gjør klar pasienten og apparatet på vanlig måte. Trykk på startknappen, og følg med på at mansjetten blåser seg opp. Følg med i displayet. Etter en stund gir apparatet et lite pip og slipper ut luften. Hvis det ikke kom noen Error-melding i displayet, kan du sende pasienten hjem.

Lykke til med ambulant blodtrykksmåling!

#Blodtrykk

© 2019 Diagnostica AS , Østre Aker vei 19, 0581 Oslo 

Tlf: (+47) 2292 4000     E-post: Spirare@spirare.com