Service og reparasjon

  • Vi tilbyr reparasjon

  • Kontroll av kalibrering

  • Gratis låneapparater

IDiagnostica har lang erfaring med service og support for en rekke modeller av de ulike måleinstrumentene. Vi tilbyr reparasjon av både gamle og nye apparater  her i verkstedet vårt på Økern. I tillegg samarbeider vi med utenlandske verksteder for visse typer reparasjoner.

Thanks! Message sent.

Telefon: 22 92 40 00
  • Ukedager fra 08:00 til 17:00

  • Kveld eller helg?
    Vi har vakttelefon for support etter ordinær arbeidstid. Tilbudet om support utenfor arbeidstiden er til for deg som trenger autorisasjonskoder, og avtalt support.

Sommerstengt sommer 2021

Serviceavdelingen holder stengt to uker i juli og to uker i august på grunn av ferieavvikling. 

 
Ring før du sender inn apparat

Skal du sende et apparat til reparasjon? Ring oss, eller send e-post før du sender inn apparatet ditt.

Det er viktig at vi får en god feilbeskrivelse fra deg, og at du gir beskjed om hva du vil skal gjøres, før service påbegynnes. Vi gir prisoverslag underveis hvis du ber om det på forhånd, eller hvis servicekostnaden overstiger kr 3.500 (eks mva).

Adresse for innsending:


Diagnostica AS
Østre Aker vei 19

0581 Oslo
 

Du kan pakke apparatet godt inn og sende det, helst med sporing. Be oss gjerne om fraktlapp, så sender vi en til deg på epost. Du må betale for porto. Vær nøye med å skrive hvor apparatet kommer fra, navnet ditt, telefon og epost så vi kan nå deg. Vi trenger også skriftlig feilbeskrivelse eller beskjed om hva dere ønsker (f.eks 2. årig service på blodtrykksmåler).

Bor du i nærheten? Apparater kan leveres personlig ved Diagnosticas lokaler.

 

Haster det? Bruk postens bedriftspakke dør-til-dør eller tilsvarende. Vi henter pakker på postkontoret ca 2 gang per uke. Hvis du sender pakken som brevpost eller Norgespakke vil pakken havne på postkontoret og det vil ta lenger tid før vi får pakken din.

 

Diagnostica er ikke ansvarlig for nedetid hos kunden som følge av at apparater er sendt til service.

 

Veiledende informasjon om service​

Vær oppmerksom på at dette er veiledende tider og at tidsbruken vil kunne variere. Reservedeler og komponenter til enheter som er eldre enn 7 år kan ha leveringstid på flere måneder. Alle priser er eks mva.

Kalibrering og 2-årig service for 24-timers blodtrykksmåler

Spirare APBM 24-timers blodtrykksmåler må sendes inn for måleteknisk kontroll hvert andre år. Diagnostica tilbyr slik kontroll, som inkluderer:

 

  •  Kalibrering av opptakeren inkl. utsteding av sertifikat

  •  Funksjonskontroll for elektronikk, pumpe og pneumatisk krets

  •  Bytte av internt batteriminne i opptakeren

 

Tidsbruk er ca 1 uke. Pris kr 1.445 (eks mva), gyldig til 31.08.2021.
Eventuell service som kommer i tillegg til måleteknisk kontroll, faktureres ifølge tabellen ovenfor.

 

Kalibreringskontroll for spirometer

Vi tilbyr kalibreringskontroll for Spirare ultralydsspirometer og utsteding av sertifikat. Tidsbruk er ca 1 uke. Pris kr 1.445 (eks mva). 

 

Turbinspirometer som er kjøpt hos Diagnostica kan sendes inn for gratis kalibrering. Ved behov for rens, reparasjon eller bytte av deler faktureres det for service og deler som nevnt i tabellen lengre oppe på siden.

 

Retur

Etter service returneres apparatet til kunden med Bring Bedriftspakke Dør-Dør.

 

Serviceutlån

I forbindelse med service kan vi tilby kostnadsfritt utlån av tilsvarende apparat i serviceperioden. Du må skrive under på maile eller fakse inn en serviceutlånavtale. Lån av apparat som ikke er returnert til Diagnostica innen 14 dager etter avsluttet service, faktureres etter gjeldende leiesatser.

 

Du må selv postlegge utlånsapparatet for retur til Diagnostica.