Lønner det seg å lease medisin-teknisk utstyr?

Tre grunner til at leasing kan være en god ide
  • Fast, lavt månedsbeløp

  • Forsikring mot apparatfeil

  • Bytt til nyeste modell etter utløpt periode, eller kjøp ut apparatet.

Vi hjelper deg finne løsningen som passer ditt behov.
Stadig flere ser nytten av leasing

Det er en trend at legesenter og sykehus velger å lease hele eller deler av utstyrsparken. Diagnostica kan i samarbeid med Grenke Bank tilby leasing av alle våre apparater med pris over 5000 kr. Snakk med Diagnostica eller din distributør om du ønsker tilbud om leasing i stedet for kontantkjøp.

Hvordan fungerer leasing

Leasingselskapet (i vårt tilfelle Grenke Bank) kjøper utstyret og står som eier. Du betaler en månedlig avgift og har bruksrett til utstyret i leasingperioden. Når perioden er over kan du fortsette å leie eller kjøpe ut utstyret til en avtalt pris. I leasingperioden betaler du i tillegg forsikring for utstyret. Hvis det blir behov for reparasjon av apparatet utenfor garantitiden vil forsikringsselskapet dekke kostnaden.

Blir det dyrere?

Totalprisen blir litt høyere, slik det fremgår av tabellen på bunnen av siden. Fordelen er at man skyver utgiftene frem i tid og bedrer likviditeten.

Noen vil også sette pris på mulighetene til å inngå ny leasingavtale når perioden er over, og dermed alltid sitte med nytt og oppdatert utstyr.

Prisene er eks mva.

Andre kostnader

Lisensen for Spirare kommer i tillegg. Laveste årspris for spirometri startpakke er 1.760, mens laveste årspris for trippelpakke med tolkning er 2.260. Prisen inkluderer årlig programoppgradering samt support på telefon og epost.

Hør med Grenke Bank hva som er prisen på forsikringen.

24-timers blodtrykksmåler er som en bil, den har bevegelige deler og må på service hvert annet år. Veil pris 1.380. Denne kostnaden må legesenteret dekke selv. Forbruks-matriell som munnstykker, batterier og blodtrykksmansjetter kommer selvsagt også i tillegg.

Alle priser er eks mva.

© 2019 Diagnostica AS , Østre Aker vei 19, 0581 Oslo 

Tlf: (+47) 2292 4000     E-post: Spirare@spirare.com