Leasing

Lønner det seg å lease medisin-teknisk utstyr?

Fordeler med leasing:

  • Fast månedsbeløp

  • Forsikring mot apparatfeil

  • Bytt til nyeste modell etter utløpt periode, eller kjøp ut apparatet.

Fordeler med kontantkjøp:

  • Kan være billigere i det lange løp, Bruker du utstyret ditt sjeldent, og behandler det varsomt, kan du  få leveperioden til å strekke seg over de forventede 7 år.

Vi hjelper deg finne

løsningen som passer ditt behov.

ECG_Cable_DSC3238 liten.jpg

Hvordan fungerer leasing?

Leasingselskapet (i vårt tilfelle Grenke Bank) kjøper utstyret og står som eier. Du betaler en månedlig avgift og har bruksrett til utstyret i leasingperioden. Når perioden er over kan du fortsette å leie eller kjøpe ut utstyret til en avtalt pris. I leasingperioden betaler du i tillegg forsikring for utstyret. Hvis det blir behov for reparasjon av apparatet utenfor garantitiden vil forsikringsselskapet dekke kostnaden.

web-Leasing-Price..JPG

Andre kostnader

Lisensen for Spirare kommer i tillegg. Årlig lisensavgift er satt ned - den nye prisen er kr 3534 + mva for startpakke med inntil tre apparater. Spirare kan brukes fra et fritt antall PCer. Prisen inkluderer årlig programoppgradering samt fri support via telefon og epost.

Når du leaser hos Grenke Bank påkreves en forsikring for apparatene. Den forsikringen du allerede har for legekontoret kan være tilstrekkelig, hør med Grenke for nærmere informasjon.

I tillegg trenger du forbruksmateriell for EKG og spirometer, mansjetter og annet tilbehør må byttes ut ved slitasje, og 24-timers blodtrykksmåler må sendes inn på 2-årig rekalibrering og service.

Alle priser er eks mva.