Om oss

Diagnostica ble etablert i 1983 av lege Knut Henrik Falkvoll. Dr. Falkvoll laget Spirare for å spare tid.  Han var en pioner, og var virkelig en av de første som jobbet med å utvikle digitale systemer for medisinteknisk utstyr. Siden 2015 har firmaet vært eid og drevet av de ansatte. Fra vårt kontor på Økern i Oslo  utvikler vi  Spirare i tett samarbeid med norske leger. Spirares viktigste markeder er Norge og Sverige, der vi har om lag 40 % markedsandel. 

Hva er Spirare? 

Spirare (latin - å puste, å tenke) er étt dataprogram som i (tilnærmet) sanntid innhenter og viser signaler fra EKG-opptaker og spirometer-sensor på PC-skjermen.  For 24-timers blodtrykk brukes Spirare til å programmere enheten og til å laste opp og bearbeide registreringene. Resultatvisningen kan sees på skjerm og man kan ta ut  PDFer og utskrifter. Databehandlingen i Spirare gir gode muligheter til å se variasjoner hos pasienten over tid. 

Produktfilosofi

Diagnostica designer og utvikler digitale diagnostiske systemer som sparer tid og kan integreres med elektroniske pasientjournalsystemer. Systemene vi utvikler skal enkelt kunne skaleres for å passe i små og store nettverksinnstallasjoner, og installasjoner på Citrix, Microsoft RDP , i VPN-løsninger, med mer. 

Diagnostica jobber med strategiske partnere for å sikre at kundene får en komplett, veltestet og høykvalitets diagnostisk løsning. Diagnostica yter support for sine produkter gjennom partnere til primær- og spesialisthelsetjenesten. 

Spirares produktfilosofi og design verdsettes av flere kundegrupper, deriblant: 

  • Legevakt 
  • Offshore-sektor
  • Sykehus
  • Bedriftshelsetjeneste
  • Allmennpraksis

Se våre produkter

Disse menneskene utgjør i dag Diagnostica

 

Ole Elvemo
CEO

Ole Elvemo

Hamid Reza Bahador
Software & IT Manager

Hamid Reza Bahador

Joakim Kjøs
Senior Developer

Joakim Kjøs

Charlotte Dahlsett
Marketing Manager & Product Specialist

Charlotte Dahlsett

Brigitte M. Escobar
Accountant

Brigitte M. Escobar

Øyvind Nystad
Technical Specialist

Øyvind Nystad

Angela Nystad
Risk Manager & Purchasing Agent

Angela Nystad

Lars Kristian Roland
CTO

Lars Kristian Roland

Inger Louise Bones
QA Manager

Inger Louise Bones

Niels van der Sman
Logistics Associate

Niels van der Sman

Henriette Mediaas
Support technician

Henriette Mediaas